De woningen

In Oudland komen 50 koopwoningen en 25 appartementen in de sociale sector.

Koopwoningen

Begin 2023 startte de aanbestedingsprocedure voor een ontwikkelaar die de 50 koopwoningen bouwt. In oktober 2023 is die gekozen. Waaijer Projectrealisatie werkt op dit moment een plan uit voor 8 vrijstaande woningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 32 herenhuizen (rijwoningen). Meer informatie over de woningen staat op www.dubbeldaminbloei.nl. Daar vindt u ook de planning.

 Tekening van koopwoningen Oudland

Appartementen in de sociale sector 

De gemeente is in gesprek met een woningbouwcorporatie voor de bouw en verhuur van 25 sociale huurappartemten. De verwachting is dat hier eind 2024 duidelijkheid over komt. Inschrijven via de gemeente is NIET mogelijk. De woningcorporatie biedt de woningen te zijner tijd aan. Houdt u deze pagina in de gaten voor updates.

Openbare ruimte

De gemeente legt de openbare ruimte in Oudland aan. Er ligt nu voorbelasting op het terrein. In het 2e en 3e kwartaal van 2024 begint het bouwrijp maken. We halen dan het zand van de voorbelasting weg en bereiden het terrein voor op de bouwwerkzaamheden. Als de woningen klaar zijn volgt de definitieve inrichting van het openbare gebied.