Bedrijfshuisvesting

Ben je voor je bedrijf op zoek naar nieuwe huisvesting? Dan ben je in Dordrecht aan het juiste adres. Dordrecht ligt langs de A16, het spoor en de rivieren. De stad is goed bereikbaar en mede daardoor een aantrekkelijke vestigingslocatie.

 • Bedrijventerrein Distripark

  Bedrijventerrein Distripark is een nieuw logistiek bedrijventerrein in Dordrecht. Kwaliteit, innovatie en duurzaamheid staan hier voorop. Het is een plek voor ondernemers die ruimte zoeken om zich verder te ontplooien.

 • Bedrijf aan huis

  Veel mensen die een eigen bedrijf willen beginnen, willen dit bedrijf in het eigen woonhuis vestigen. Het gaat hierbij zowel om vrije beroepen als om andere vormen van beroepsuitoefening.

 • Businesspark Amstelwijck

  Als ondernemer weet u waar u heen wilt met uw organisatie en u vindt kwaliteit vanzelfsprekend. Als u ook het belang van een goede bedrijfslocatie kent, dan kiest u voor Businesspark Amstelwijck in Dordrecht. Businesspark Amstelwijck, stijlvol ondernemen.

 • Pand kopen of (tijdelijk) huren

  Zoekt u een pand in Dordrecht? Bent u of uw organisatie op zoek naar (tijdelijke) ruimte voor uw activiteiten? Afhankelijk van het gemeentelijk beleid kunt u - als burger, bedrijf of instelling - leegkomende panden huren of kopen.

 • Bedrijfsruimte

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte in Dordrecht? Binnen de gemeente Dordrecht vindt u een uitgebreid aanbod van kantorenlocaties, bedrijventerreinen en andere werkplekken.

 • Huisvesting van het onderwijs

  De gemeente Dordrecht heeft zorgplicht voor huisvesting van de basisscholen, speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs.

 • Bestemmingsplannen

  In het bestemmingsplan vindt u waar woningen, winkels, bedrijven, wegen, recreatiegebieden en dergelijke zijn toegestaan. Hierin staat aangegeven waar gebouwd mag worden en welke regels hiervoor gelden.

 • Rioolaansluiting

  De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en het beheer van het hoofdrioolstelsel. Wilt u een rioolaansluiting laten maken op het gemeentelijke hoofdriool? Dan moet meestal in de openbare ruimte worden gegraven. Hiervoor is een ontheffing nodig.

 • Afvalwater lozen

  Als bedrijf heeft u een vergunning nodig of doet u een melding als u afvalwater wilt lozen op het oppervlaktewater.