Businesspark Amstelwijck

Als ondernemer weet u waar u heen wilt met uw organisatie en u vindt kwaliteit vanzelfsprekend. Als u ook het belang van een goede bedrijfslocatie kent, dan kiest u voor Businesspark Amstelwijck in Dordrecht. Businesspark Amstelwijck, stijlvol ondernemen.

Dit is Businesspark Amstelwijck

Stijlvol ondernemen

Businesspark Amstelwijck staat synoniem voor zaken doen in een stijlvolle en zakelijke ambiance. Kenmerkend is de bloembladvorm, waarbij verschillende clusters van bedrijven gesitueerd zijn rond een cirkel. Elk bloemblad heeft zijn eigen business karakter. Zo kunt u via uw bedrijfslocatie nieuwe netwerk- en omzetkansen realiseren.

Eigen identiteit

U kunt uw bedrijfspand of kantoorgebouw op het park een eigen identiteit geven. Het park is een mix van kantoorvilla’s, kantoren en hoogwaardige bedrijfsgebouwen.

In het groen zijn wandel- en fietspaden aangelegd. Ook vindt u er waterpartijen. Alle gelegenheid dus om het hoofd leeg te maken, te bespiegelen en nieuwe energie op te doen. Prettig voor u, en voor uw medewerkers.

Dit is Businesspark Amstelwijck:

  • Stijlvol businesspark in een verzorgde, parkachtige omgeving
  • Oppervlakte vanaf 950 m2  tot + 5000 m2 
  • Parkmanagement in eigen beheer
  • Gunstige parkeernorm van één parkeerplaats per 50 m2 BVO
  • Centraal gelegen op zichtlocatie aan de A16 tussen Rotterdam en Antwerpen
  • Hotel en vergaderfaciliteiten
Voorzieningen

Hotel met restaurant en conferentiemogelijkheden

Businesspark Amstelwijck biedt alle voordelen van een zakenhotel. Het op het terrein gevestigde moderne Van der Valk Hotel Dordrecht biedt ruimte aan seminars, congressen en uiteraard een restaurant. Handig voor relaties en werknemers.

Parkeernorm

Amstelwijck kent een gunstige parkeernorm van één parkeerplaats per 50 m2 BVO.

Groene omgeving

Op het Businesspark is veel aandacht besteed aan het inrichten van de openbare ruimte met een verscheidenheid aan groen, er zijn wandel- en fietspaden aangelegd. Ook vindt u er waterpartijen. Alle gelegenheid dus om het hoofd leeg te maken, en nieuwe energie op te doen. Prettig voor u, voor uw medewerkers en de ontvangst van uw relaties.

Parkmanagement

Veel zaken kunnen collectief worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld beveiliging, groenonderhoud, kinderopvang of afvalinzameling. Deze taken behoren nu eenmaal niet tot de kerntaken van ieders onderneming. Deze lusten worden lasten als ze niet goed en makkelijk georganiseerd zijn.

Om de verzorgde uitstraling van Businesspark Amstelwijck te waarborgen en collectiviteit te bevorderen is op Businesspark Amstelwijck parkmanagement van toepassing. Bij vestiging op het park wordt u lid van de vereniging van eigenaren. Gezamenlijk bent u opdrachtgever voor het parkmanagement. Wel zo prettig. Samen beslist u over zaken als onderhoud, beveiliging en groenvoorziening.

Park en ligging

Op Businesspark Amstelwijck is niet willekeurig gebouwd, integendeel. Om de kwaliteit van het businesspark te garanderen gelden beeldkwaliteitregels. Hierbinnen kunt u met uw bedrijfspand of kantoorgebouw uw onderneming  een eigen gezicht geven. Het park is een mix van kantoorvilla’s, kantoren en hoogwaardige bedrijfsgebouwen.  

Programma Amstelwijck

  • 25.000 m2 kantoren in eenheden van 5.000 m2, onder andere langs de A16
  • 45.000 m2 kantoren in eenheden van 950 tot circa 5.000 m2
  • 35.000 m2 bedrijfsruimte in diverse volumes
  • 15.000 m2 overige (hotelfunctie)

Voor beschikbare oppervlakten en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Zuidelijke toegangspoort tot de Randstad

Amstelwijck is centraal gelegen op een zichtlocatie aan de A16, tussen Rotterdam en Antwerpen. Daarmee vormt het de zuidelijke toegangspoort tot de Randstad. De centrale ligging aan de A16/E19 zorgt samen met de N3 voor een uitstekende bereikbaarheid.

Heeft u belangstelling?

Als u belangstelling heeft in een bedrijfslocatie neem dan contact op met het team Dordt Onderneemt.

Bert ten Veen
Strategisch adviseur acquisitie
Acquisiteur bedrijventerreinen en kantorenlocaties
ec.ten.veen@dordrecht.nl
078 - 770 4943
06 20 09 28 93

Downloads en links