Ingang Krispijnseweg Weizigtpark 4 weken dicht

Aannemer GKB is nog steeds volop aan het werk in het Weizigtpark. Vanaf dinsdag 16 mei gaat het pad bij de ingang aan de Krispijnseweg (naast Duurzaamheidscentrum Weizigt) op de schop. Deze ingang gaat daarvoor 4 weken dicht. Voetgangers en fietsers kunnen het park in via de ingang aan de Mauritsweg. De speeltuin is tijdens de openingstijden van Duurzaamheidscentrum Weizigt ook bereikbaar via de ingang van het Duurzaamheidcentrum naast het koetshuis. Het pad vanaf de Krispijnseweg gaat dinsdag 13 juni weer open voor voetgangers en fietsers.

Het werk op en rond het grote grasveld in het park is nog niet helemaal klaar. Het opnieuw inzaaien van het gras laat langer op zich wachten. Het is belangrijk dat het gras goed kan groeien. Daarom is het nodig om de hekken tot en met vrijdag 7 juli te laten staan. Vanaf dan is dit deel van het park weer voor iedereen te gebruiken.

Calisthenics

De calisthenics toestellen zijn in onderhoud. De opgeknapte toestellen komen aan de andere kant van het pad op een nieuw aangelegd terrein terug. Ze zijn weer vrijdag 7 juli te gebruiken als het grote grasveld weer open is.

Van Baerleplantsoen

Ook aan het Van Baerleplantsoen wordt gewerkt. De aannemer start daar maandag 15 mei. Ook dit gaat in fases. Woonbron, het Duurzaamheidscentrum Weizigt en de tijdelijke hondenspeelplek blijven bereikbaar. Het is wel mogelijk dat er tijdelijk een omleiding geldt. Die wordt aangegeven met borden. Het werk aan het Van Baerleplantsoen is vrijdag 30 juni klaar. De planning is afgestemd met de werkzaamheden aan de Krispijnseweg.

Meer weten?

Informatie over de planning van het werk vindt u op de website van aannemer GKB. U vindt daar ook contactgegevens van de omgevingsmanager. Een link naar deze website vindt u op dordrecht.nl/weizigtpark.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven over het Weizigtpark en de ontwikkelingen in de omgeving? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief.