Paspoort, ID-kaart en rijbewijs

• Paspoort en identiteitskaart

Een paspoort vraagt u aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. U betaalt bij de aanvraag en haalt het na 6 werkdagen persoonlijk af bij balie.

• Rijbewijs aanvragen

Uw rijbewijs voor het eerst aanvragen? Maak online een afspraak met de gemeente. Wilt u uw rijbewijs verlengen? Ga naar www.rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs

• Paspoort of identiteitskaart voor kinderen

Kinderen hebben een geldig paspoort of ID-kaart nodig voor het reizen naar het buitenland of de zorg. Lees of u hiervoor toestemming moet geven.

• Bezorgen rijbewijs

Inwoners van de gemeente Dordrecht kunnen hun rijbewijs thuis laten bezorgen. U hoeft dan maar 1x naar de gemeente te komen.

• Bezorgen paspoort of identiteitskaart (ID-kaart)

Inwoners van de gemeente Dordrecht kunnen hun paspoort of identiteitskaart laten bezorgen. U hoeft dan maar 1x naar de gemeente te komen.

• Vreemdelingen- of vluchtelingenpaspoort

U heeft niet de Nederlandse Nationaliteit? In bepaalde gevallen kunt u als vreemdeling deze op 2 manieren krijgen: via naturalisatie of optie.

• Huisbezoek aanvragen voor identiteitskaart

Wilt u een ID-kaart aanvragen en een lichamelijke beperking belet u om naar het Stadskantoor te komen? Dan kunt u een huisbezoek aanvragen.