Nieuwe meedenkbijeenkomst station Dordrecht

We willen Dordrecht en de regio goed bereikbaar houden. Daarom kijken we naar de toekomst van station Dordrecht en het gebied daaromheen. Ook kijken we hoe we het stationsgebouw optimaal kunnen gebruiken en het gebied meer leefbaar kunnen maken. Hierbij hebben we extra aandacht voor voetganger en fiets. We horen graag uw ideeën hierover. U bent daarom van harte welkom op de meedenkbijeenkomst van 5 juni 2024 over de mogelijke oplossingsrichtingen voor station Dordrecht.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de goed bezochte meedenkbijeenkomst van 8 februari 2024. De ideeën, vragen en zorgen uit deze bijeenkomst hebben we gebruikt om een aantal mogelijke oplossingsrichtingen te ontwikkelen. Daarover gaan we graag nog verder in gesprek.

Aanmelden

U bent van harte welkom op woensdag 5 juni van 19.30 uur tot 21.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Nationaal Onderwijsmuseum, Burgemeester de Raadtsingel 97 in Dordrecht.

Meld u uiterlijk vrijdag 31 mei aan via stadsasdordt@dordrecht.nl. Geef bij de aanmelding aan of u inwoner, ondernemer of OV reiziger bent.

Online meedoen

Bent u niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst te komen? Dan kunt u van 5 juni tot en met 12 juni uw reactie geven via Doe Mee Dordrecht. De link hiervoor delen wij op 5 juni.