Maart

 • Woningcorporaties en gemeente pakken hoge energielasten huurders aan

  23 maart 2023

  Gemeente Dordrecht en de woningcorporaties Woonbron en Trivire hebben met elkaar afgesproken om alles in het werk te stellen om de energielasten van huurders zo spoedig mogelijk te verlagen.

 • Stapsgewijs meer deelauto's in Dordrecht

  23 maart 2023

  Op 22 maart 2023 ondertekenden MyWheels, Greenwheels en de gemeente Dordrecht een toekomstgericht convenant voor deelauto's in Dordrecht.

 • Uitslag verkiezingen Waterschappen

  21 maart 2023
 • Uitslag verkiezingen Provinciale Staten bekend

  20 maart 2023

  Op woensdag 15 maart vonden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. De uitslag van de verkiezingen voor Provinciale Staten is bekend.

 • Zitting gemeentelijk stembureau geschorst

  16 maart 2023

  De voorzitter van het gemeentelijk stembureau heeft de zitting van het gemeentelijk stembureau geschorst. De zitting is gestopt en uitgesteld. 

 • Opvang vluchtelingen in CrownPoint tot december'24

  15 maart 2023

  In tegenstelling tot eerdere berichten blijft de opvang van Oekraïense vluchtelingen in de locatie CrownPoint aan de Spuiboulevard voorlopig plaatsvinden tot eind 2024. De ambtenaren blijven in het Stadskantoor. De medewerkers verhuizen, zoals gepland, in 2025 naar het nieuw te bouwen Huis van stad en regio. Dit besluit is door het college genomen op 14 maart 2023.

 • Doe mee met de HR++ glasactie

  08 maart 2023

  Via de ramen van uw huis kan veel warmte verloren gaan. Bijvoorbeeld wanneer uw huis nog enkel glas heeft. Door het enkele glas te vervangen door HR++ glas kunt u veel op uw stookkosten besparen. Samen met het energieloket Dordrecht hebben wij een actie met HR++ glas. Op woensdag 22 maart 2023 om 19.30 uur is er een online informatieavond.

 • Deel Weizigtpark tijdelijk dicht voor volgende fase

  06 maart 2023

  Het werk in het Weizigtpark gaat een volgende fase in. Aannemer GKB gaat aan de slag op en rond het grote grasveld in het park. Om het werk daar veilig uit te kunnen voeren gaat dit deel van het park tijdelijk dicht. Vanaf woensdag 8 maart tot en met vrijdag 12 mei staan er hekken. Het station, de speeltuin en de sporttoestellen blijven bereikbaar. De hondenspeelplek verhuist naar het Van Baerleplantsoen. De voetbaldoelen gaan tijdelijk naar het grasveld aan de kant van Thureborgh.