Ron van Dijk

Ron van Dijk

Mijn naam is Ron van Dijk, getrouwd en mijn leeftijd is 53 jaar. Mijn hobby's zijn actief muziek maken (ik speel een klein beetje trompet) en ik mag me graag begeven in de sportjournalistiek, waarbij voetbal de voorkeur geniet.

Ik ben sinds 2011 trouwambtenaar in dienst van de gemeente Dordrecht. Mij is gevraagd om mezelf voor te stellen en u de gelegenheid te bieden om nader kennis te maken met uw mogelijke trouwambtenaar. Ik zou graag de rollen omdraaien. Alles staat immers in het teken van jullie dag. Met andere woorden: ik sta nu wel in de etalage, maar speel slechts een bijrol op jullie huwelijksdag. Dat neemt niet weg dat ik deze rol met verve zal vervullen en alles in het werk zal stellen om ook het officiële gedeelte van jullie trouwdag zo feestelijk mogelijk te laten verlopen.

Mijn stijl is informeel en vooral toegankelijk. Humor is mij niet vreemd. Mijn persoonlijk doel op jullie dag is eigenlijk simpel. Als later nog eens wordt gebladerd in het fotoalbum zou ik het prettig vinden als jullie mij nog herinneren: ‘hij wist de juiste snaren te raken en maakte echt deel uit van ons feestje’.