René Toonen

René Toonen

Ik ben René Toonen, geboren te Rotterdam in 1962. Als levensgenieter word ik enorm blij van het geluk van anderen. Wat is er nu mooier dan oprechte liefde tussen mensen? Zelf ben ik al meer dan 21 jaar gelukkig in mijn relatie en wens iedereen zo’n stevige en fijne thuisbasis toe.

Omdat ik iets voor mensen wil betekenen. Van de officiële wettelijke gebeurtenis een persoonlijk dag maken zodat men nog heel lang kan terugkijken op een mooie, belangrijke en uiterst persoonlijk samenzijn in het leven van 2 mensen. Het is ook niet niks om, ten overstaan van je familie en vrienden openlijk je liefde aan elkaar te verklaren. Laat mij jullie hierin begeleiden.

Ik sta voor eerlijkheid, geen valse schijn. Wel gek op romantiek. Heb veel gevoel voor humor en weet het serieuze in de juiste verhouding te brengen met vrolijkheid en inderdaad humor.

Jullie mogen rekenen op een persoonlijk verhaal met aandacht voor kleine zaken. Een goede start van hopelijk een lang leven samen.

Graag kom ik op de koffie bij jullie. Samen staan we stil bij de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Welke dingen wil je dat ik aankaart en welke niet. Hoe persoonlijk mag mijn verhaal worden? Wie zijn er belangrijk voor jullie en verdienen zij aandacht in de toespraak? Met elkaar komen we er wel uit.

De gehele week ben ik beschikbaar voor het voorgesprek en de ceremonie.