Maayke Mannaert

Maayke Mannaert

Jullie gaan trouwen en je wilt een huwelijksvoltrekking die past bij jullie trouwdag. Die net zo persoonlijk is als jullie liefde.  De huwelijksvoltrekking is misschien niet het grootste deel van je bruiloft, maar het is wel het belangrijke deel. Zonder officiële ceremonie immers geen huwelijk. Dus wil je dat dat stukje van de dag goed is. En past bij jullie. Daarvoor ben ik, Maayke Mannaert, jullie trouwambtenaar.

Samen overleggen we vooraf jullie wensen over de ceremonie. Ik stel jullie vragen. Zo leer ik jullie kennen en hoor ik over jullie bruiloft. En kan ik een speech maken die past bij jullie waarin jullie verhaal centraal staat. Zijn er kinderen? Ook die betrekken we bij de ceremonie als jullie dat willen. Of willen jullie (een stukje van) de speech in het Engels omdat er veel buitenlandse gasten zijn. Samen kijken we of en hoe we dit soort dingen in jullie ceremonie kunnen opnemen.

Mijn stijl is warm, persoonlijk, feestelijk en vrolijk. Heb je echter liever minder “poespas”? Dan maak ik daar net zo goed een mooie, passende ceremonie van. We vieren immers jullie bruiloft!

Naast trouwambtenaar werk ik al jaren in het hoger onderwijs als docent en afstudeerbegeleider. Ik woon in Dordrecht met mijn man en tienerdochter. Ik spreek graag af met mijn vriendinnen. Hou van bakken en koken. Of kijk graag een leuke film of serie.