John Franken

John Franken

Het als voor mij als trouwambtenaar een eer om te kunnen bijdragen aan een onvergetelijke dag. De formele plechtigheid bij een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is voor het aanstaande bruidspaar of partners een belangrijk en spannend moment. Jullie zelf maar ook jullie ouders, kinderen, familie en vrienden kijken lang naar dit moment uit. Dat maakt het natuurlijk extra spannend, maar ook bijzonder.

Trouwen of je als partners laten registreren heeft op de eerste plaats een wettelijke en dus een formele status, waarmee je samen verder gaat. Maar de plechtigheid mag, in de aanloop naar de voltrekking, wat mij betreft een ontspannen karakter hebben. Ik neem jullie dan ook op originele en ludieke wijze mee in de wereld die “het getrouwd zijn” heet: de rechten, maar ook de plichten. Komt er bijvoorbeeld nog een mooiste dag van je leven nadat je elkaar het ja-woord hebt gegeven? Ik laat jullie zien hoe echtelieden en partners met elkaar communiceren en hoe dat soms dat tot hilarische verwarring kan leiden.

Ook voor mij als trouwambtenaar geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Ik werk graag met jullie samen naar een onvergetelijke dag, met jullie bespreek ik de dingen die voor jullie belangrijk zijn. En wat jullie inbreng betreft: er zijn geen grenzen. Eigen muziek, speeches, creatieve inbreng en vondsten stel ik zeer op prijs! Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting en ik ga ervan uit dat we een “clique” krijgen om van jullie dag een feestdag te maken!

Mijn naam is John Franken, geboren en getogen in Dordrecht, in het dagelijks leven ambtenaar en manager bij een ICT-organisatie die voor de Rechtspraak werkzaam is. Hobby’s: fietsen (doel: Mont Ventoux), reizen en muziek (waaronder Jubal drum & bugle corps Dordrecht).