Cora van Vliet

Cora van Vliet

Even voorstellen…

Mijn naam is Cora van Vliet, ik ben moeder van 4 zonen en ondernemer. Vanuit mijn raadswerk in het verleden ben ik als BABS begonnen, en ik doe dit al een aantal jaren met heel veel plezier en overtuiging. Aangezien ik een communicatiebureau heb en de Nederlandse taal als hobby, is het schrijven van speeches voor mij geen probleem maar juist een leuke uitdaging. Door mijn kinderen en mijn actieve (sport)leven voel ik mij jong. Ik ben dol op duiken, skiën, zeilen, golfen, tuinieren, dansen, lezen, puzzelen en nog heel veel meer.

Jullie hebben gekozen om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap te sluiten. Voor jullie een bijzonder moment waar je graag op eigen wijze invulling aan wilt geven, toch? Ondanks het feit dat een huwelijksvoltrekking of partnerschapregistratie iets officieels is, is het voor mij een uitdaging om er juist iets persoonlijks van te maken.

Graag houd ik rekening met jullie ideeën en wensen en gebruik ik een vleugje humor in mijn speech. Daar waar mogelijk en wenselijk krijgen jullie speciale gasten, denk aan ouders, getuigen en eventuele kinderen, ook speciale aandacht. Zo mogen kinderen bijvoorbeeld hun ‘handtekening’ zetten in jullie trouwboekje.

In het kennismakingsgesprek hoor ik graag van jullie of je muziek wenst, een gedicht voorgedragen wilt hebben, elkaar wilt toespreken, wie eventueel de ringen overhandigt, en uiteraard ook wat je zo bewondert of waardeert in je toekomstige echtgeno(o)t(e) of partner. Ook vraag ik jullie waarom je voor de getuigen hebt gekozen die je hebt opgegeven. Zo kan ik de speech heel persoonlijk maken.

Maar willen jullie een korte toespraak, zonder veel poespas, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Nogmaals, alles in lijn met jullie wensen en ideeën. Ik hoop ook van jullie het vertrouwen te krijgen om de huwelijksvoltrekking er 1 te laten zijn die je nooit meer zult vergeten.

Behalve in het Nederlands kan ik jullie huwelijk voltrekken in het Engels, Duits en eventueel een beetje Spaans.

Met vriendelijke groet,

Cora van Vliet