Extraatjes met de Dordtpas

Kinderen in gezinnen waar weinig geld is, kunnen dankzij een zomertegoed van 25 euro op de Dordtpas leuke dingen doen in de zomervakantie. Ook komen er speciale Doedagen voor ruim 3200 kinderen die niet op vakantie kunnen.

Boeken, speelgoed of kleding

Het zomertegoed op de Dordtpas is geldig van 1 juli tot 31 augustus 2024. De kinderen kunnen het uitgeven aan boeken, speelgoed of kleding bij de deelnemende winkeliers. Dezelfde groep kinderen en hun ouders zijn ook uitgenodigd voor een van de 4 Dordtpas Doedagen. Die zijn in juli en augustus op het terrein van StayOkay in de Merwelanden.

Een middag op en rond het water

Tijdens een sportieve middag op het water kunnen zij gratis varen in een sloep met een gids, kanovaren of suppen. De kinderen krijgen ook wat te drinken en iets lekkers voor onderweg. Na afloop kunnen ouders en kinderen napraten en nagenieten op het terrein van StayOkay. Voor de kinderen staat er dan onder meer een springkussen en is er een ballonnenclown.

Het team van de Dordtpas heeft de ouders van de kinderen voor wie dit aanbod geldt een brief of e-mail gestuurd. Alle informatie staat ook op de website van de Dordtpas www.dordtpas.nl/alles-over-kindtegoed.

Meer zomerse acties en aanbiedingen

Houders van de Dordtpas kunnen van meer zomerse acties en aanbiedingen profiteren. Ze kunnen bijvoorbeeld gratis zwemmen in het Wantijbad of het buitenbad van De Dubbel,. Ze kunnen met korting een ijsje kopen of een kano huren bij DRIJF Dordrecht.