21 september gebiedsinformatiemarkt Maasterras

De komende jaren bouwt Dordrecht tussen het spoor, Krispijn, de A16 en de Oude Maas een nieuwe wijk: Maasterras. We bouwen een wijk voor generaties van nu en straks. Om te leren, te wonen, te werken maar ook om te beleven. Met ruimte voor groen en voor ondernemen. Vlakbij het station en de binnenstad.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van het Maasterras? Op donderdagavond 21 september 2023 is er een informatiemarkt. Deze vindt plaats in het Event Center aan de Laan der Verenigde Naties 52. De markt duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Hier presenteren we de eerste schetsen van het stedenbouwkundig masterplan van Mecanoo. Ook kunt u vragen stellen over de tussenstand van de Omgevingseffectrapportage (OER) van ingenieursbureau Antea. In deze rapportage worden de gevolgen van de plannen bekeken en berekend voor bijvoorbeeld de economie en de gezondheid van bewoners. Ook vertellen we meer over de procedure van het bestemmingsplan.

Tijdens de informatiemarkt is er ook ruimte om uw ideeën en voorstellen met ons te delen. Kunt u niet bij de informatiemarkt zijn? Vanaf 22 september kunt ook digitaal reageren op het stedenbouwkundig Masterplan via doemeedordrecht.nl/maasterras. U vindt hier alle informatie over het maasterras. We zien u graag op donderdag 21 september.