Brand in Witte de Withstraat

Bewoners van de Witte de Withstraat zijn in de afgelopen week drie keer opgeschrikt door brand. Een keer veroorzaakte een wasdroger de brand, van de andere twee branden is de oorzaak nog niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Gelukkig is niemand gewond geraakt. Bewoners die niet terug kunnen naar hun eigen woning hebben ergens anders onderdak gevonden.

In de tussentijd heeft de gemeente, samen met Woonbron en de politie, extra aandacht voor de wijk. Politie en handhaving zullen vaker aanwezig zijn en met camera's toezicht houden. Samen met bewoners zijn we dus extra alert.

Burgemeester Wouter Kolff: "Ik hoop dat het snel weer rustig is in de straat. We nemen de situatie zeer serieus en willen de onderste steen naar boven halen, zodat de bewoners weer gerust en met plezier in hun wijk kunnen wonen."

Heeft u vragen?

Misschien is iets nog niet duidelijk. U kunt contact opnemen met de gemeente door te bellen naar 14 078. U kunt ook mailen met de wijkmanager Marten Meinster via m.meinster@dordrecht.nl. U kunt Woonbron bereiken door te bellen naar 088 966 00 00. Als er meer duidelijkheid is, zullen wij daarover communiceren.