Reconstructie Laan der Verenigde Naties hervat na bouwvak

Afgelopen mei is aannemer Heijmans Infra B.V. gestart met het opknappen van de Laan der Verenigde Naties. Dat is het deel tussen de afrit A16, bij het tankstation, en de binnenstad. Deze laatste mijl naar het centrum is nu geen visitekaartje voor de stad.

Het asfalt is versleten, de weg is onveilig voor fietsers en voetgangers en er is weinig groen. Daarom krijgt deze ‘Dordtse Mijl’ een flinke make-over. Tot 14 augustus was er bouwvak en lag het werk stil. Inmiddels zijn de werkzaamheden weer in volle gang.

Planning werkzaamheden Heijmans

Voor de bouwvak is er al veel gebeurd aan de Laan der Verenigde Naties. De werkzaamheden lopen op schema. De aankomende maanden gaat het werk in meerdere fasen richting Maasplaza. Vanaf maandag 14 augustus 2023 voert Heijmans Infra B.V. onderstaande werkzaamheden uit. De werkzaamheden zijn tussen de Weeskinderendijk (in de buurt van Fairplay) en Handelskade (bij Mulder en Ames):  

  • Aanbrengen nieuwe riolering
  • Aanbrengen nieuwe banden (stoepranden)
  • Voorbereiden en aanbrengen nieuw wegdek

Via de 'Heijmans BouwApp' blijft u op de hoogte van planning en de laatste updates. Ook ziet u informatie over afsluitingen, omleidingen en hinder tijdens de werkzaamheden. De app is gratis te downloaden via de App Store en Play Store.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op www.dordrecht.nl/dordtsemijl.