Repair Café Dordrecht

Wat doet u met een kapotte broek, lamp, speelgoed of met een lekke fietsband? Voor dat soort kleine reparaties kunt u naar het Repair Café Dordrecht.

Allerlei gereedschap om dingen te repareren.Het initiatief Repair Café Dordrecht is ontstaan uit de Wijkwens van Leo Jabaaij.

Het maandelijkse Repair Café is niet echt een café, maar een plek waar het draait om samen repareren. Iedereen is er welkom. In het café ligt gereedschap en materiaal klaar. U kunt er gratis reparaties uitvoeren, op kapotte spullen die u van huis meeneemt.

Er zijn reparatiedeskundigen in het café. Zo kunt nog eens wat leren van een elektricien, naaister, timmerman of fietsenmaker. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. De leestafel ligt vol boeken over repareren en klussen. Veel Dordtenaren lieten zich er al inspireren, leerden er nieuwe mensen kennen en gingen naar huis met gerepareerde spullen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van het Repair Café Dordrecht. Wilt u helpen of heeft u een vraag? Mail naar repaircafe.dordrecht@gmail.com.