Dordrecht en evenementen

Dordrecht is een échte evenementenstad. Niet voor niets is Dordrecht al drie keer evenementenstad van het jaar geworden. Hier zijn we heel trots op! De prijs is een beloning voor alle vrijwilligers, professionele organisatiebureaus en de mooie mix van evenementen voor jong en oud in onze stad!

De stad Dordrecht is met haar meer dan duizend monumenten een prachtig decor voor alle activiteiten. Sfeer en beleving maken de stad uniek om te bezoeken.

Natuurlijk krijgen organisatoren steun. Het Evenementenbureau van Dordrecht Marketing & Partners geeft informatie en helpt bij alle buitenactiviteiten.

Van alle culturen thuis

Evenementen en cultuur zijn net zo veelzijdig als de stad Dordrecht. Ze voeden het maatschappelijk gesprek en zorgen voor de ontwikkeling van gedeelde betekenissen. Ze prikkelen mensen om helder en scherp na te denken en brengen mensen bij elkaar.

Van Bollywood-dans tot klassieke ballet. Pop of jazz, een film of theater. Het kan allemaal. Evenementen en cultuur zijn van en voor iedereen. De gemeente vindt dan ook dat cultuur dicht bij de inwoners hoort te staan. In iedere wijk horen evenementen thuis. Zo kunnen bezoekers en inwoners er plezier aan beleven of zelf mee doen.

Evenementenkalender

Een overzicht van de grotere jaarlijks terugkerende evenementen is gratis af te halen bij de VVV Dordrecht. U vindt die aan de Spuiboulevard 99 (gebouw Intree). U kunt het overzicht met de evenementen ook digitaal bekijken:

Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact op met de
VVV Dordrecht
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
tel. (078) 7513000
e-mail: vvvdordrecht@dordrecht.nl