Nieuws ondernemers

 • Prik verkeersonveilige plekken op de kaart 06 februari 2019

  Zijn er plekken die u verkeersonveilig vindt, meld deze dan op www.dordrecht.nl/top20. Dat kan tot en met zondag 24 februari 2019. De lijst met plekken die u aandraagt gaat samen met de Top 20 op basis van ongevalcijfers naar de gemeenteraad. Die stelt de definitieve Top 20 verkeersonveilige plekken vast en bepaalt welke plekken de gemeente de komende tijd aanpakt.

 • Innovatieve ondernemer? Meld je aan voor de Innovation Award ZHZ! 07 februari 2019

  Ben of ken jij een innovatieve ondernemer? Meld je dan aan voor de Innovation Award ZHZ. Aanmelden kan tot 22 maart 2019 en is mogelijk voor alle bedrijven die gevestigd zijn in de regio Zuid-Holland-Zuid.

 • Slimmere bedrijfsprocessen met Dare2cross Smart Production 28 januari 2019

  Met onder meer AI, Big Data en Augmented Reality kunnen bedrijfsprocessen slimmer ingericht worden. Maar wat betekent dat voor (nieuwe) medewerkers? En hoe kunnen die technologieën gebruikt worden voor bijvoorbeeld het voorkomen van productiefouten? Daarover gaat Dare2Cross | Smart Production op 20 februari in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

 • Kunstrijvereniging DDD nodigt Dordtse ondernemers uit 21 januari 2019

  De Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) bestaat dit jaar 40 jaar. De vereniging nodigt tijdens dit jubileumjaar lokale ondernemers uit om de verbinding binnen Dordrecht nóg meer op te zoeken. Dordtse ondernemers zijn daarom welkom voor een kijkje achter de schermen bij de Sportboulevard op 13 februari 2019 vanaf 18.30 uur.

Uitgelicht

Nieuwsarchief