Nieuws ondernemers RSS icoon

 • Zondag 12 juli Black Lives Matters demonstratie

  10 juli 2020

  De Black Lives Matters demonstratie vindt aanstaande zondag plaats in het Weizigtpark.

 • Fietsenstallingen binnenstad weer volledig open

  09 juli 2020

  De gratis fietsenstallingen aan het Statenplein en Achterom (ingang Raamstraat) gaan maandag 13 juli weer volledig open. Vanwege de corona maatregelen waren de openingstijden aangepast. Dat is nu niet meer nodig. Naast het stallen van fietsen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van de toiletten.

 • Geef uw mening over de wijziging van de APV

  08 juli 2020

  Het college van burgemeester en wethouders stelt een wijziging voor van de algemene plaatselijke verordening (APV). U kunt hierover uw mening geven van woensdag 8 juli 2020 tot en met maandag 7 september 2020.

 • Dordrecht vervangt pollers door handhaving met camera's

  01 juli 2020

  De automatische paaltjes (pollers) verdwijnen uit de Dordtse binnenstad. Vanaf vandaag, woensdag 1 juli, controleert de gemeente met camera's of passerende voertuigen het autoluwe gebied in mogen. Dankzij de camera's is de handhaving 100%. Bovendien behoren ongelukken met pollers in de binnenstad tot het verleden.

 • Versoepelingen coronamaatregelen 1 juli

  24 juni 2020

  Minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge, vertelden in hun persconferentie dat we veel meer versoepelingen kunnen doorvoeren dan verwacht. Ze doen een oproep aan iedereen om er samen voor te zorgen dat er geen tweede golf komt. Het belangrijkste dat we moeten doen is afstand houden.