Nieuws ondernemers RSS icoon

 • Tweede stap van het openingsplan gaat 19 mei in, als de ziekenhuisbezetting verder daalt

  12 mei 2021

  Het kabinet kondigde dinsdagavond aan dat stap twee van het openingsplan per 19 mei wordt gezet, als de instroom van corona-patiënten in de ziekenhuizen verder daalt. Mocht dat niet het geval zijn, dan maakt het kabinet op maandag 17 mei bekend dat stap twee toch nog niet wordt gezet.

 • Afsluiting af- en oprit N3

  10 mei 2021

  Rijkswaterstaat werkt aan het groot onderhoud van de N3. Op dit moment op het deel tussen de A16/Laan van Europa tot de Laan der Verenigde Naties. Onderdeel van het werk zijn ook de afrit Copernicusweg en de oprit Laan der Verenigde Naties. Deze af- en oprit zijn vanaf woensdag 12 mei tot maandag 17 mei afgesloten.

 • Burgemeester Wouter Kolff: 'Hopelijk hebben jullie genoten van een mooie zonnige Koningsdag'.

  29 april 2021
 • Start werkzaamheden kruising Singel- Stationsweg - Johan de Wittstraat

  29 april 2021

  Woensdag 5 mei starten werkzaamheden aan de kruising Singel – Stationsweg – Johan de Wittstraat. Bij de kruising komt een groene middenberm. Auto's kunnen dan niet meer van de Nicolaas Maessingel naar de Albert Cuypsingel oversteken en andersom. Fietsers en voetgangers kunnen dat wel. De verkeerslichten verdwijnen op deze plek. Het werk duurt tot en met dinsdag 11 mei.

 • Eerste stap openingsplan per 28 april

  21 april 2021

  Het kabinet neemt de eerste voorzichtige stap in het openingsplan op 28 april. Dat betekent onder andere dat de avondklok vervalt, terrassen overdag open mogen en dat winkels onder voorwaarden open kunnen. Belangrijk blijft wel dat we ons allemaal aan de basisregels houden: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. En dat we ons laten vaccineren, zodra dit kan.