Nieuws ondernemers RSS icoon

 • Pollers weg uit binnenstad

  21 september 2020

  Maandagochtend 21 september is gestart met het weghalen van de pollers in de binnenstad. Die zijn sinds 1 juli niet meer nodig. Camera's controleren nu of auto's, bussen en vrachtwagens het gebied in mogen rijden.

 • Verscherping coronamaatregelen in deel van Nederland

  18 september 2020

  Op 18 september maakten premier Rutte en minister De Jonge nieuwe, aanvullende maatregelen bekend om verdere verspreiding van het coronavirus in een deel van Nederland te voorkomen. De maatregelen gelden voor 6 Veiligheidsregio’s: Rotterdam-Rijnmond, Hollands-Midden, Utrecht, Haaglanden, Amsterdam-Amstelland en Kennemerland en gaan in op zondag 20 september om 18.00 uur.

 • Aanpassing noodverordening

  16 september 2020

  De noodverordening van 21 augustus is aangepast voor jongeren in het leerling- en doelgroepenvervoer. Deze nieuwe noodverordening geldt vanaf 16 september 2020.

 • Let op! Maak geen afspraak via www.afspraakloket.nl

  08 september 2020

  Bij verschillende gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die zijn opgelicht door de website www.afspraakloket.nl.

 • Coronamaatregelen parkeren blijven geldig

  02 september 2020

  Het kabinet heeft opgeroepen om ook de komende tijd nog zoveel mogelijk thuis te werken. Daarom verlengt de gemeente de tijdelijke maatregelen rond parkeren.