Actuele activiteiten

Bekijk de geplande activiteiten van de burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Zaterdag 9 februari 21.00 uur: Dordts Popgala

Bibelot organiseert voor de eerste keer het Dordtse Popgala. Tijdens het gala worden 6 prijzen uitgereikt: Beste Song, Beste Album, Beste Live Act en Beste Nieuwkomer van 2018. Er is ook een oeuvreprijs. Als hekkensluiter wordt rond 22.15 uur de winnaar van de Dordtse Popprijs bekend gemaakt. Deze wordt uitgereikt door wethouder Maarten Burggraaf.

Maandag 18 februari 14.30 uur: startsein Vroeg Eropaf

Op maandag 18 februari 2019 om 14.30 uur geeft wethouder Peter Heijkoop het startsein voor de pilot Vroeg Eropaf. Dit gebeurt bij het Sociaal Wijkteam Krispijn, Nassauweg 2. De gemeente Dordrecht, het Sociaal Wijkteam Dordrecht en de woningcorporaties Woonbron en Trivire werken samen om mensen met een beginnende betalingsachterstand weer op de rails te krijgen. Dit kan veel problemen en kosten voorkomen.

Woensdag 20 februari 11.00 uur: Dare2Cross bijeenkomst

Wethouder Maarten Burggraaf spreekt woensdag 20 februari tijdens de bijeenkomst Dare2Cross/Smart Production in de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Drechtsteden en InnovationQuarter.
Meer informatie: www.dare2cross.nl

Donderdag 21 februari 11.00 uur: Introductie Dordtse VVV Cadeaukaart

Wethouder Maarten Burggraaf introduceert donderdag 21 februari om 11.00 uur de Dordtse VVV Cadeaukaart in Intree, Spuiboulevard 99. Het is een landelijke VVV cadeaukaart met een Dordts uiterlijk.
Meer informatie: Erik Zindel, VVV Zuid-Holland Zuid

Uitgelicht