Actuele activiteiten

Bekijk de geplande activiteiten van de burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Zaterdag 25 mei 10.00 uur: PK's voor kids

Burgemeester Wouter Kolff is zaterdag 25 mei om 10.00 uur aanwezig bij PK's for kids vanaf de Leeuwenhoek 20 (Rijkswaterstaat). Dit evenement is een samenwerking tussen de Ronde Tafel 23 en het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Ook dit jaar gaan de kinderen in exclusieve schepen het water op.
Meer informatie: www.pksvoorkids.nl

Zaterdag 25 mei 11.15 uur: opening nieuwe kazerne Noordendijk

Burgemeester Wouter Kolff opent zaterdag 25 mei rond 11.15 uur de nieuwe brandweerkazerne op de Noordendijk. De burgemeester arriveert met de boot op de Noordenijk.
Meer informatie: Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid

Zaterdag 25 mei 14.30: Tuinfair Vlijpark

Volkstuinvereniging Het Vlijpark houdt zaterdag 25 mei een tuinfair op haar terrein aan de Nieuwe Noordpolderweg. Wethouder Marco Stam is aanwezig en opent de 'Moederplantentuin'

Maandag 27 mei 14.00 uur: naturalisatiebijeenkomst

Op maandag 27 mei vindt in de raadzaal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, een naturalisatiebijeenkomst plaats waarbij burgemeester Wouter Kolff nieuwe inwoners van Dordrecht welkom heet en de laatste formele zaken omtrent de naturalisatie worden afgesloten. De bijeenkomst start om 14.00 uur.
Meer informatie: Marc van Wijnen (Bestuurscommunicatie), telefoon (078) 770 25 65.

Maandag 27 mei 19.30 uur: bijeenkomst verduurzamen sportaccommodaties

Maandag 27 mei laten sportverenigingen zich informeren en inspireren over de mogelijkheden om hun sportaccommodatie te verduurzamen. Dat gebeurt op de thema-avond: “Nieuwe energie voor de sportaanbieder” in de Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50. Er zijn workshops, tips en netwerkmogelijkheden. Wethouder Rik van der Linden opent de avond.
Meer informatie: via https://www.dordtsport.nl/uitnodiging-duurzaamheidsavond-voor-sportverenigingen/

Woensdag 29 mei 13.00 uur: Slotbijeenkomst Nationale Synode

Burgemeester Wouter Kolff en andere collegeleden zijn woensdag 29 mei aanwezig bij de slotbijeenkomst van de Nationale Synode van Dordrecht. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Grote kerk.
Meer informatie: www.nationalesynode.nl

Woensdag 29 mei 20.00 uur: openingsconcert Dordt in Cello

Voor de 16e keer is het Cello Festival Dordrecht tijdens het Hemelvaartsweekend. Wethouder Rinette Reynvaan verzorgt een welkomsttoespraak bij het openingsconcert in de Augustijnenkerk met onder anderen Pieter Wispelwey.