Verkiezingen 2021

Door het coronavirus en de maatregelen gaat het stemmen anders dan u gewend bent. Tijdens deze Tweede Kamer verkiezingen mag u stemmen op 17 maart. Op 15 of 16 maart mag u ook al stemmen. Deze twee dagen zijn vooral bedoeld voor inwoners met een kwetsbare gezondheid, die extra risico lopen. Wilt u weten of u bij de corona-risicogroepen hoort? Kijk dan op de website van het RIVM.

 • Stemmen bij verkiezingen

  Op 15, 16 en 17 maart 2021 stemmen we voor de leden van de Tweede Kamer. Op deze pagina leest u alles over het stemmen tijdens de verkiezingen.

 • Stembureaus

  U stemt bij één van de stembureaus. Op deze pagina staat bij welke stembureaus u mag stemmen op 15, 16 en 17 maart 2021.

 • Briefstemmen

  Iedereen van 70 jaar en ouder kan deze verkiezingen van 2021 stemmen per brief. Op deze pagina staat alle informatie over briefstemmen.

 • Niet zelf stemmen

  U mag iemand machtigen om voor u te stemmen. Dat kan met een onderhandse volmacht of een schriftelijke volmacht. Op deze pagina staat alle informatie over hoe u iemand kan machtigen.

 • Uitslag Kieskring Dordrecht

  Op 22 maart 2021 stelt het hoofdstembureau de uitslagen vast van de hele Kieskring Dordrecht tijdens een bijeenkomst. De Kieskring Dordrecht zijn 24 gemeenten in Zuid-Holland. Het officiële besluit (het proces-verbaal) publiceren wij op deze webpagina.