Spring naar inhoud
  • Mensen op het Emmaplein in Dordrecht
Home Inwoners Zorg en ondersteuning Vrijwilligers Verzekering Dordtse vrijwilligers en mantelzorgers

Verzekering Dordtse vrijwilligers en mantelzorgers

Het gemeentebestuur vindt het belangrijk dat alle vrijwilligers verzekerd zijn. Daarom heeft de gemeente Dordrecht een gemeentebrede verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers in Dordrecht. Ook voor mantelzorgers is de aansprakelijkheidsverzekering voor vrijwilligers van toepassing.

Alle vrijwilligers van organisaties in de gemeente Dordrecht zijn verzekerd tegen de gevolgen van ongevallen en voor aansprakelijkheid.

Voor wie?

Alle vrijwilligers die in organisatorisch verband vrijwilligerswerk verrichten en mantelzorgers. Deelnemers aan bijvoorbeeld de sites 'WeHelpen.nl' en 'Zorg voor elkaar' vallen ook onder dekkingen voor mantelzorgers

Schade... en dan?

Neem contact op met:
SSKW
Spuiweg 93
3311 GT Dordrecht

Meer informatie over de vrijwilligersverzekering vindt u in deze PDF-bestandfolder (2565 kB).

Het PDF-bestandschadeformulier (197 kB) kunt u downloaden.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites