Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Voorkom wachten, maak een afspraak

PaspoortHeeft u al plannen voor de zomervakantie? Is uw paspoort of identiteitskaart nog geldig? Maak anders tijdig een afspraak om een nieuw reisdocument aan te vragen. Tegen de zomervakantie is het altijd extra druk in de Stadswinkel. Maak een afspraak en wij helpen u op de afgesproken tijd. Kijk op www.dordrecht.nl voor welke producten u nog meer een afspraak kunt maken.

Hoe maakt u online een afspraak?
Dat gaat snel en gemakkelijk! U gaat naar de website (www.dordrecht.nl), kiest 1 van de producten in het rode vlak rechtsboven, kiest 'afspraak maken' en vult het formulier in. De afspraak is definitief als u een bevestiging per e-mail ontvangt. Ook voor het afhalen van uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs kunt u een afspraak maken. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Uw afspraak verzetten of afzeggen? Bel ons via telefoonnummer 14 078.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites