Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Uitnodiging Netwerk- en inspiratiebijeenkomst Met Ouders Samen, woensdag 15 november 2017

Op woensdag 15 november 2017 vindt er een netwerk- en inspiratiebijeenkomst over ouderbetrokkenheid plaats voor Dordtse professionals in en om de peuterspeelzalen, kinderopvang en basisscholen. Ouders en vrijwilligers zijn ook van harte welkom.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Dordrecht.

Dagvoorzitter Abdelkader Benali, schrijver, programmamaker en vader, neemt deelnemers op interactieve wijze mee in de diverse facetten van ouderbetrokkenheid.

Betrokken ouders zijn, samen met school, opvang of speelzaal de belangrijkste voorwaarde voor positieve ontwikkeling van het jonge kind. Maar hoe staat de ouderbetrokkenheid in Dordrecht ervoor? Hoe denken Dordtse ouders zelf over hun betrokkenheid? Wat zijn landelijke ontwikkelingen en wat kunnen wij daarvan leren?

De bijeenkomst start met een netwerklunch. Het plenaire programma begint om 13.30 uur in de raadzaal en na een korte pauze kiezen aanwezigen uit 6 interessante workshops. De middag eindigt rond 17.30 uur na een plenaire afsluiting door Abdelkader Benali.

U kunt de PDF-bestanduitnodiging (1467 kB) hier downloaden, printen en rustig bekijken.

Aanmelden kan door vóór 13 november 2017 een e-mail te sturen naar j.groenendijk@dordrecht.nl

Uitnodiging met ouders samen

achterzijde uitnodiging

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites