Spring naar inhoud
  • Mensen op het Emmaplein in Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Op de hoogte blijven van besluiten in uw buurt?

Wilt u berichten over formele besluiten, die direct invloed op uw buurt hebben, zoals vergunningen, bouwplannen en plaatselijke regelgeving automatisch in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor de e-mail service bekendmakingen.

Aanmelden kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. Doorloop de volgende stappen:

• Stap 1: vul uw e-mailadres in.
  • Stap 2: vul uw postcode en huisnummer in. Kies voor "Hele gemeente"
  • Stap 3: u kunt aangeven van welke overheidsinstantie(s) u bekendmakingen wenst te ontvangen. u kunt deze instellingen later eventueel aanpassen.
  • Stap 4: kies voor "locatie-specifieke bekendmakingen" én "algemene bekendmakingen".
  • Stap 4: Controleer uw gegevens en klik op "aanmelden e-mailservice.

U ontvangt een e-mail met het verzoek om uw aanmelding te bevestigen. Na bevestiging ontvangt u voortaan de gewenste bekendmakingen op het opgegeven e-mailadres. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de e-mailservice vanuit de e-mails die u ontvangen.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites