Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws Nieuwsarchief College presenteert de Begroting 2018 digitaal

College presenteert de Begroting 2018 digitaal

Website Begroting 2018Het college van burgemeester en wethouders presenteert de laatste begroting van deze periode digitaal.

 

Dordrecht is volop in ontwikkeling. De investeringen van de afgelopen jaren geven glans aan de stad en inwoners. De aantrekkingskracht is gegroeid. De stad trekt steeds meer bezoekers, ook uit het buitenland.

 

Het college gaat door op de ingeslagen weg en zet ook met de laatste begroting van deze periode stappen op onder meer het toekomstige woonaanbod en de participatie van inwoners aan de samenleving. Dordrecht blijft een zorgzame stad.

 

De inspanningen van velen zijn volgens het college niet alleen goed voor de ontwikkelingen van de stad maar ook echt noodzakelijk. Nog altijd is de sociaaleconomische positie beneden gemiddeld. De aantrekkende economie biedt kansen maar de werkgelegenheid en markten op het gebied van wonen, kantoorbezetting en detailhandel herstellen minder snel in onze regio dan andere regio's in de Randstad. 

 

Het college zet juist daarom in op wonen en werken. Samen met inwoners en andere partners wil het college stappen maken naar een meer sociaal en economisch veerkrachtige toekomst.

 

Met de begroting 2018 geeft het huidige college een volgend college de ruimte om de stad verder te ontwikkelen.


Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites


Gemeente Dordrecht

Bezoekadres Stadskantoor

Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht

Plaatsmarkering

In de Stadswinkel kunt u alleen PINNEN


Postadres

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht

Telefoon

14 078


WhatsApp
06 406 985 08

Meer contactgegevens