Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws Nieuwsarchief Verkiezingsuitslagen inzien op Stadskantoor

Verkiezingsuitslagen inzien op Stadskantoor

Verkiezingen Vanaf vrijdag 17 maart legt de gemeente de resultaten en de processen-verbaal van de verkiezing op 15 maart ter inzage op het Stadskantoor. Tijdens openingstijden van de gemeentelijke balies bieden wij u de mogelijkheid om deze documenten in te zien.

Inzagerecht betekent dat u de documenten alleen mag inzien, het maken van kopie├źn of foto's mag niet. Om die reden blijft een medewerker van de gemeente tijdens de inzage aanwezig. De mogelijkheid tot inzage is tot het moment dat de Tweede Kamer heeft besloten over de toelating van nieuwe leden. Dat is op woensdag 22 maart. Uw recht op inzage vervalt dus op dat moment.

Om de documenten in te zien bent u welkom tijdens de openingstijden van de Stadswinkel.

• maandag, woensdag en vrijdag 09.00 tot 12.00 uur

• dinsdag en donderdag 14.00 tot 19.30 uur.

PDF-bestandUitslagen Tweede Kamer verkiezingen Dordrecht per stembureau (217 kB)

PDF-bestandProces-verbaal hoofdstembureau verkiezingen Tweede Kamer (9 MB)

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites