Spring naar inhoud
  • Mensen op het Emmaplein in Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Koningsdag 27 april 2018

In het kader van Koningsdag vinden er vrijdag 27 april in Dordrecht verschillende activiteiten plaats. Burgemeester Kolff is aanwezig bij diverse feestelijkheden. Bijvoorbeeld bij de Aubade Dubbeldam, die om 10.00 uur op het plein voor het verpleeghuis Het Parkhuis, Haaswijkweg Oost 69a, begint. Ook bezoekt hij de Aubade Dordrecht, die om 10.30 uur op het Stadhuisplein plaatsvindt.

Meer informatie over Koningsdag in Dordrecht vindt u op www.koningsdagindordrecht.nl

Vlaggenprotocol

Wanneer kan ik de vlag uithangen en aan welke regels moet ik me houden? Er geldt een vlaggenprotocol voor het uithangen van de vlag op Koningsdag. Het uithangen van een vlag is niet verplicht. Voor overheidsgebouwen is het uithangen van de vlag wel verplicht.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites