Spring naar inhoud
Home Inwoners Nieuws

Kijk mee met de WOZ-waardevaststelling

Woningen Riedijkshaven

Bezit u een huis in Dordrecht? Huiseigenaren kunnen van 1 december tot en met 31 december 2017 reageren op de voorgenomen WOZ-waarde 2018 voor hun woning.

Elk jaar wordt deze waarde op basis van de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ) opnieuw vastgesteld.
De gemeente heeft de uitvoering van de gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ opgedragen aan Gemeentebelastingen en Basisinformatie Drechtsteden.

Hoe kunt u meekijken?
Ga naar het digitaal loket op deze website, knop belasting. Log in met uw DigiD. Als u geen DigiD heeft, kunt u die aanvragen via www.digid.nl. U krijgt dan binnen vijf dagen bericht.
Op de pagina ziet u het waarde- en woonlastenoverzicht van uw woning met daarop ook de WOZ‑waarde. Het overzicht vermeldt de vastgelegde kenmerken van uw woning. Ook staat er informatie in over de toestand van het onderhoud, als die bekend is.

Zijn de gegevens volgens u niet juist?

Bent u van mening dat er van onjuiste gegevens is uitgegaan? Reageer dan uiterlijk 31 december 2017 via het digitale reactieformulier. Voor de definitieve verzending van de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen (eind februari 2018) krijgt u antwoord. Uiteraard kunt u nog formeel bezwaar indienen tegen de aanslag zodra u die heeft ontvangen.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites