Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Informatieavond verkeersveiligheid Bankastraat op 19 september

Op 19 september aanstaande organiseert de Gemeente een informatieavond over de verkeersveiligheid van de Bankastraat.

Op deze avond geven wij u meer informatie en beantwoorden graag uw vragen. Ook kunt u zich aanmelden voor een werkgroep of klankbordgroep om actief mee te werken aan de oplossing van de problemen op het gebied van de verkeersveiligheid.

Informatieavond
wanneer:  op dinsdag 19 september
waar:        Bankastraat 158, in de grote ruimte van zorgcentrum de Linde
hoe laat:   tussen 17.00 – 20.00 uur bepaalt u zelf op welk tijdstip u langskomt.

Kunt u op deze avond niet komen?
Maar wilt u zich toch aanmelden voor deelname aan de werkgroep of klankbordgroep? Meldt u zich dan vóór 22 september 2017 bij mevrouw E. Stehouwer. Dit kan via e-mail naar e.stehouwer@dordrecht.nl of met een korte brief naar de gemeente Dordrecht, antwoordnummer 50, 3300 VB Dordrecht. U hoeft geen postzegel op de envelop te plakken.

Wij kijken uit naar uw komst op 19 september!

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites