Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Concept hondenuitlaatkaart ter inzage

Vanaf vandaag kunt u reageren op de concept hondenuitlaatkaart. De kaart is aangepast, omdat 15 april nieuwe regels zijn ingegaan voor het uitlaten van uw hond.

De belangrijkste wijziging is dat de uitlaatstroken (bruine borden) en de hondentoiletten (blauwe borden) zijn vervallen. Dit betekent dat u uw hond op deze plekken gewoon aangelijnd kan blijven uitlaten, maar dat u de poep zelf opruimt.

De PDF-bestandhondenuitlaatkaart (13 MB) ligt tot en met 3 juni ter inzage in het Stadskantoor, Spuiboulevard 300. U kunt ook digitaal een reactie geven via de website www.dordrecht.nl/honden. Denk daarbij aan het doorgeven van geschikte locaties voor het plaatsen van extra afvalbakken, een zwerfvuilklep op een ondergrondse container of kleine wijzigingen aan een hondenvoorziening.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites