Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Beëdiging burgemeester Kolff en afscheid waarnemend burgemeester Van der Velden

Wouter KolffDe heer Wouter Kolff wordt op woensdag 13 september tijdens een buitengewone raadsvergadering in het Stadhuis beëdigd als burgemeester van Dordrecht.

Na afloop van de vergadering zijn bewoners en vertegenwoordigers van (maatschappelijke) organisatie van harte welkom om de heer Kolff en zijn echtgenote geluk te wensen. Het Stadhuis is toegankelijk via de zij-ingang Voorstraat 367.

De beëdiging is woensdagavond vanaf 19.00 uur live te volgen op https://dordrecht.raadsinformatie.nl/live.

De ingang van het stadshuis aan de Voorstraat is geopend. De andere ingang is gesloten, omdat het anders zo tocht in de hal waar gasten lopen.

Afscheid Peter van der Velden

De dag ervoor neemt waarnemend burgemeester Peter van der Velden afscheid. Dat gebeurt in een raadsvergadering die om 19.30 uur begint in het Stadskantoor. "Met heel veel plezier heb ik hier 7 maanden mogen werken. Dordrecht is een echte parel en heeft enorm veel kansen om nog meer vooruit te komen. Er zijn punten die snel veel aandacht behoeven, zoals versterking van de economische positie en het zorgwekkende aantal bijstandsgerechtigden. Gelukkig krijgt Dordrecht steeds meer naamsbekendheid, bezoek van toeristen en bedrijven die zich graag in de buurt van Rotterdam en Den Haag willen vestigen. In de afgelopen maanden heb ik veel mensen ontmoet die vol enthousiasme spreken over de stad. Met trots kijk ik terug op een mooie tijd."

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites