Spring naar inhoud
  • Mensen op het Emmaplein in Dordrecht

Home Inwoners Nieuws Nieuwsarchief Afscheid van burgemeester Brok

Afscheid van burgemeester Brok

Afscheid van burgemeester Brok Na zeven jaar neemt burgemeester Brok op vrijdag 24 februari 2017 afscheid van Dordrecht. Dat gebeurt in het Dordrechts Museum. Wilt u persoonlijk afscheid nemen van de burgemeester? U bent van harte welkom.

Burgemeester Arno Brok verlaat Hollands oudste stad, omdat hij met ingang van 1 maart 2017 benoemd is tot Commissaris van de Koning in de provincie Fryslân. Het officiële afscheid vindt plaats tijdens een buitengewone (besloten) raadsvergadering in het Stadhuis. Hier neemt burgemeester Brok afscheid van het gemeentebestuur van Dordrecht en van het bestuur van de Drechtsteden. Deze vergadering is vanaf 14.00 uur live te volgen via https://dordrecht.raadsinformatie.nl/live.

Inwoners, ondernemers en anderen die de burgemeester persoonlijk de hand willen schudden, kunnen terecht op de openbare afscheidsreceptie. Die vindt later op vrijdag 24 februari plaats in de Ary Schefferzaal van het Dordrechts Museum. De receptie duurt van 16.30 uur tot 19.00 uur.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites