Spring naar inhoud
  • Mensen op het Emmaplein in Dordrecht
Home Inwoners Nieuws Nieuwsarchief Stem mee op de Foto van het Jaar 2016

Stem mee op de Foto van het Jaar 2016

In de hal van het Stadskantoor opent Elo de Mul, directeur Dienstverlening Drechtsteden, donderdag 2 maart een expositie met bijzondere foto’s van Dordrecht. De foto's zijn gemaakt door verschillende (amateur)fotografen en in 2016 uitgeroepen tot Foto van de Week.

 

De gemeente doet elke week op haar Facebookpagina een oproep aan fotografen om bijzondere foto’s van de stad in te zenden. Dat levert steeds prachtige plaatjes van Dordrecht op. De foto met de meeste likes op Facebook wordt Foto van de Week. De vraag is nu: welke van die foto's wordt de Foto van het Jaar?

Favoriet kiezen

De foto’s zijn van 3 tot en met 30 maart in de hal van het Stadskantoor aan de Spuiboulevard te bewonderen. Bezoekers kunnen hier hun favoriet kiezen. Bij de expositie liggen formulieren. De maker van de foto met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs. Stemmen op de foto’s is mogelijk tot en met 28 maart.

Tijdens de verkiezingen voor de Tweede Kamer (woensdag 15 maart) is het niet mogelijk om op Foto van het Jaar te stemmen.

 

Vakjury

Behalve het publiek kiest ook een vakjury haar favoriete foto. De jury bestaat dit keer uit de fotografen Jan Ros en Ronald van den Heerik. De prijsuitreiking is op donderdag 30 maart.
Het is de vijfde keer dat de verkiezing van de Foto van het Jaar plaatsvindt.

Pieter Boele in Wolwevershaven Dordrecht

 Foto: Een van de Foto van de Week 2016 is deze van Eric van Vorst.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites


Gemeente Dordrecht

Bezoekadres Stadskantoor

Spuiboulevard 300

3311 GR Dordrecht

Plaatsmarkering

In de Stadswinkel kunt u alleen PINNEN


Postadres

Postbus 8

3300 AA  Dordrecht

Telefoon

14 078


WhatsApp
06 406 985 08

Meer contactgegevens