Spring naar inhoud
  • banner straatbeeld Dordrecht
Home Inwoners Nieuws

Parkeervergunningen bewoners en zakelijke klanten per 1 juli digitaal

Vanaf 1 juli 2017 worden parkeervergunningen van bewoners digitaal. Er zijn dan geen papieren vergunningen meer. Bewoners parkeren dan alleen nog met een digitale vergunning op kenteken. Ook zakelijke parkeervergunningen worden gedigitaliseerd. Alle 5548 vergunninghouders hebben een brief gekregen waarin het digitaal parkeren wordt aangekondigd. Binnenkort volgt meer informatie hoe het systeem precies werkt.

Fout

In de brief die dinsdag 17 mei is verspreid is helaas een fout geslopen. De koppeling tussen het adres en de vergunning is niet helemaal goed gegaan. Hierdoor kan het zijn dat in sommige brieven een verkeerde soort vergunning of sectoraanduiding staat. Dit wordt in de vervolgbrief begin juni hersteld.

Bezoekersparkeren

Het bezoekersparkeren is al eerder dit jaar gedigitaliseerd. Om mensen te begeleiden bij zowel het registreren als het gebruik zijn via www.dordrecht.nl/bezoekersregeling en social media instructiefilmpjes en handleidingen gepubliceerd. Dat zal ook gebeuren voor de digitale bewonersvergunningen.

Kunnen wij deze pagina verbeteren of ziet u een fout? Laat het ons weten.

Gemeentelijke websites

Meer gemeentelijke websites