Doe mee met de actie groepsaankoop zonnepanelen!

Vorig jaar heeft de gemeente Dordrecht samen met het Regionale Energieloket een actie groepsaankoop zonnepanelen georganiseerd.

Vanwege het succes van vorig jaar, starten we deze week een vervolgactie. Bij deze actie kunt u er ook voor kiezen om zonnepanelen te huren. 

Flink besparen op uw energierekening

Duurzame woning met zonnepanelenEen gemiddeld dak met 10 zonnepanelen levert al snel €500 aan duurzame zonne-energie per jaar op. U kunt daarmee flink besparen op uw energierekening én draagt uw steentje bij aan het milieu. Zonnepanelen kopen of huren via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. Het installatiebedrijf dat deelneemt aan deze actie is een goedgekeurde specialist uit de regio. 

Inschrijven voor een woningopname

Vanaf vandaag tot en met 31 maart 2021 kunt u zich inschrijven voor deze actie. Dit doet u zo:

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/Dordrecht.
  2. Klik op 'Zonnepanelenactie Dordrecht'.
  3. Schrijf u in via de blauwe knop 'Ontvang persoonlijk aanbod'.

Nadat u zich heeft ingeschreven neemt de installateur telefonisch contact met u op, om een afspraak in te plannen. Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. Dit is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod en zonnepanelen wilt laten installeren.

Kom naar de online informatiebijeenkomst!

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we u meer over de zonnepanelenactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 17 maart van 19.30 tot 21.00 uur. Wegens het coronavirus organiseren we deze avond online. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden en zo de presentatie volgen. Tijdens de bijeenkomst kunt u vragen stellen aan de gemeente, Regionaal Energieloket en de installateur. Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Ga dan naar www.regionaalenergieloket.nl/Dordrecht, en klik op de knop 'Zonnepanelenactie Dordrecht'. Klik daarna op 'Aanmelden webinar' en schrijf u in.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110.