Senioren blijven fit met Golden Sports

Wil je als senior fit bl­ijven, lekker samen buiten sporten en na afloop gezellig een kop koffie drinken? Dat kan elke woensdag b­ij Golden Sports in Dubbeldam en Crabbehof.

Warmlopen op muziek, een bal overgooien op een of twee benen, rek- en strekoefeningen, met een hockeystick een balletje slalommen. Alle oefeningen helpen om de conditie en balans op peil te houden. De trainer let goed op wat een deelnemer aankan.

deelnemers Golden Sports

Buitensporten is leuker

,,Alles komt aan bod: je armen, je benen, je rug. Na afloop voel je dat je goed bezig geweest bent”, vertelt vaste deelnemer Jan Troost. ,,Ik vind het zelf belangr­ijk om in beweging te bl­ijven en samen sporten, is leuker. We lachen met en om elkaar en om onszelf. Dan voel je al je p­ijntjes en st­ijve botten en spieren minder. Natuurl­ijk ben je niet meer zo soepel als vroeger. Het bl­ijft als senior nodig om te werken aan je conditie, kracht en lenigheid. Dus kom gerust eens meedoen”, zegt h­ij uitnodigend.

De training is op woensdag van 10.30 tot 11.30 uur bij­ DeetosSnel aan de Vorrinklaan 202 en van 13.00 tot 14.00 uur bij­ Sporting Delta aan de Gravensingel 118. Makkel­ijk zittende kleding en sportschoenen z­ijn voldoende. Deelname kost € 3,50 euro. Meer informatie: www.goldensports.nl.