Duurzame terrasverwarming

De gemeente komt horecaondernemers tegemoet in de aankoopkosten van duurzame vormen van terrasverwarming. 

Voorwaarden

U kunt een subsidie aanvragen als  

  • u een in Dordrecht gevestigd horecabedrijf met een terrasvergunning heeft
  • uw bedrijf staat ingeschreven bij de KvK
  • u duurzame terrasverwarming heeft gekocht voor uw horecabedrijf. ​​​​​​Duurzame terrasverwarming gebruikt geen fossiele brandstoffen of hout.
Aanvragen 

U kunt subsidie aanvragen als u na 1 april 2020 duurzame terrasverwarming heeft gekocht. De subsidie bedraagt maximaal 50% van de aankoopkosten met een maximum van € 1.500 per adres. Voor deze subsidie hebben wij € 50.000 beschikbaar. Wij behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst tot het bedrag voor deze subsidies op is. 

DigiD-logo.comEHerkenning-logoAanvraag subsidie duurzame terrasverwarming lees meer over DigiD en eHerkenning. Voor eHerkenning heeft u betrouwbaarheidsniveau 3 nodig.

Let op:  Als u 15 minuten 'pauze' neemt bij de aanvraag dan moet u opnieuw met eHerkenning of DigiD inloggen. Zorg er dus voor dat u van tevoren alle informatie beschikbaar heeft, zodat u dit gelijk kunt invullen. Of sla uw aanvraag tussendoor op. 

Binnen 8 weken na uw digitale aanvraag krijgt u een reactie van ons. 

Meesturen

Bij uw aanvraag stuurt u mee:

  • kopie aankoopnota duurzame terrasverwarming
  • kopie recent bankafschrift van de rekening waarop wij de subsidie kunnen overmaken
  • uittreksel van de Kamer van Koophandel niet ouder dan 3 maanden
Meer informatie

Lees de veel gestelde vragen door. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Vul dan het contactformulier in of bel het subsidiebureau via telefoonnummer 14 078. Lukt het u niet het formulier met DigiD of e-Herkenning aan te vragen? Vraag dan via het contactformulier het papieren aanvraagformulier op.

Op de pagina Subsidie algemeen leest u welke subsidiesoorten de gemeente ook aanbiedt.