Abonnement parkeergarage

U kunt een abonnement voor de parkeergarages Achterom of Spuihaven aanvragen. Voor de parkeergarage Riedijkshaven geldt alleen de aanvraag voor een nacht- en weekendabonnement. Een abonnement voor de parkeergarage Sportboulevard mag u alleen aanvragen als u in de directe omgeving woont of werkt.

Kosten

De kosten van een abonnement zijn verschillend. U betaalt voor de abonnementsvorm die u kiest. In het overzicht de het kosten abonnementen parkeergarages 2021 (pdf, 69 kB) ziet u wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Afhandeling

U krijgt uw abonnement na ongeveer 10 werkdagen thuisgestuurd.

Abonnement parkeergarage aanvragen

Kosten zonder abonnement

Kosten (kort) parkeren 2021 (pdf, 94 kB)

Parkeergarages

U kunt een abonnement aanvragen voor de parkeergarages:

  • Achterom
  • Energiehuis (als u woont of werkt op of direct aan Parkeerterrein Energiehuis)
  • Spuihaven
  • Sportboulevard (als u woont of werkt in de directe omgeving van het Gezondheidspark)
  • Riedijkshaven (alleen nacht- en weekend abonnement)

U kunt geen abonnement aanvragen voor de parkeergarage Veemarkt. De bestaande abonnementen blijven geldig. Nieuwe aanvragen nemen wij niet meer in behandeling. 

De parkeergarages aan Drievriendenhof en Visstraat en parkeerterrein Maasplaza zijn niet van de gemeente. Daarvoor kunt u geen abonnement via de gemeente aanvragen. Meer informatie vindt u op de websites van deze parkeergarages en -terrein.

Opzeggen abonnement

Het abonnement sluit u voor minstens 3 maanden af. Daarna mag u uw abonnement online opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Webformulier Opzegging abonnement parkeergarage

Mijn abonnementskaart werkt niet/ is stuk/ is kwijt

U meldt zich bij de intercom van de garage als uw abonnement niet werkt. U hoort dan van de medewerker wat u moet doen. Is uw kaart kwijt of gebroken? Koop dan voor € 25,- een nieuwe kaart in de Stadswinkel. Neem wel uw kaartnummer mee. In de Stadswinkel is betalen alleen met pin mogelijk.

Wijzigen rekeningnummer bij automatische incasso
Heeft u vragen?

Vul het contactformulier in. Binnen 5 werkdagen krijgt u antwoord van ons.