Zon op bedrijfsdaken - collectieve inkoopactie

De Energiecoöperatie Dordrecht (ECD) organiseert samen met de gemeente een collectieve inkoop zonnepanelen voor ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Veel bedrijfsgebouwen zijn geschikt om duurzame energie op te wekken met zonnepanelen op het dak. En bij een collectieve inkoop geldt: hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs van het zonnepanelensysteem. U verdient de investering meestal al binnen 7 à 8 jaar terug. 

50% korting op dakscan en maatwerkadvies

Tijdens deze actie krijgt u 50% ‘verkenningskorting’ op een dakscan en maatwerkadvies. Deze worden uitgevoerd door Energieke Regio, onze partner bij deze actie. Zowel klein- als grootverbruikers kunnen deelnemen. Tijdens deze actie betaalt u:

  1.  € 200,- in plaats van € 400,- voor een dakscan voor zonnepanelen met maatwerkadvies voor kleinverbruik aansluitingen. 
  2.  €300,- in plaats van €600,- voor een dakscan voor zonnepanelen met maatwerkadvies voor grootverbruik aansluitingen.

Hoe werkt het?

Energieke Regio voert het maatwerkadvies uit. U vraagt de dakscan en het maatwerkadvies aan op de website van Energieke Regio. Na de dakscan ontvangt u het maatwerkadvies. Hierin staan de kosten en opbrengsten toegelicht. En een aantrekkelijke offerte op basis van collectieve inkoop. 

Besluit u gebruik te maken van het maatwerkadvies en aanbod van Energieke Regio? Dan begeleidt Energieke Regio u verder van start tot finish. Door de collectieve inkoopactie profiteert u van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. Doe u mee met de collectieve inkoopactie, dan betaalt u de eerder ontvangen korting voor de dakscan en het maatwerkadvies terug aan de gemeente. Deze kosten zijn echter zeer bescheiden ten opzichte van de opbrengsten van uw zonnepaneleninstallatie.