Horecavoucher: persoonlijk gesprek met adviesbureau

Wij hebben een aantal maatregelen genomen om horecaondernemers te ondersteunen. Een van die maatregelen is de horecavoucherregeling.

Deze regeling biedt de hard geraakte (startende) horecaondernemers ondersteuning. De ondernemer kan een voucher aanvragen die recht geeft op een persoonlijk gesprek met het onafhankelijke adviesbureau Horecaadviesbureau.nl. Op basis van het gesprek formuleert het bureau een op maat gemaakte bedrijfsscan. Hierin worden de toekomstmogelijkheden van de onderneming in kaart gebracht.

Voor wie

Alle horecaondernemers, ook startende ondernemers, kunnen zich aanmelden voor de voucherregeling. Er worden 30 vouchers beschikbaar gesteld, die verdeeld worden op volgorde van binnenkomst.

Hoe gaat het in zijn werk?

De ondernemer meldt zich aan bij de gemeente. De gemeente zorgt ervoor dat de contactgegevens bij het adviesbureau terecht komen. Dit bureau neemt binnen 1 werkdag contact op om een keukentafelgesprek in te plannen. De gesprekspunten zijn onder andere "hoe staat mijn zaak ervoor?" en "welke kansen zijn er?".

Met de informatie uit dat gesprek en eventuele aanvullende gegevens wordt door het bureau een bedrijfsscan op maat uitgevoerd om het toekomstperspectief van het bedrijf in kaart te brengen. De uitkomst van de scan en de daarbij behorende oplossingen of alternatieven worden door het adviesbureau met de ondernemer besproken. De kosten van het bovenstaande traject zijn voor rekening van de gemeente.

Aanmelden

Aanmelden kan eenvoudig door een e-mail te sturen met jouw contactgegevens (naam, naam onderneming en telefoonnummer).

Vragen

Voor eventuele vragen kan contact opnemen door een e-mail te sturen naar Chantal Bouma.