Videocampagne 'Samen Dordt Onderneemt' van start

'Samen Dordt Onderneemt' is een initiatief van de gemeente om het Dordtse ondernemersklimaat in beeld te brengen.

Ondernemers zijn het kloppende hart van de stad. En hoewel de coronacrisis hard heeft toegeslagen, zien we meer verbinding en creativiteit dan ooit. Een mooi moment om een ode aan de Dordtse ondernemer(s) te brengen. Dat doen we met de videocampagne ‘Samen Dordt Onderneemt’, die vorig jaar geschoten is. De videocampagne bestaat uit mini-documentaires van Dordtse ondernemers. Zij laten de uitdagingen, lessen en successen van het ondernemer zijn zien.

Mini-documentaire #1: Bakkerij Samen

Mo Saadat & Sahar Atta hebben sinds eind 2018 bakkerij en winkel aan de Voorstraat. \in dit pand, vlak naast de Waalse Kerk, heeft altijd al een bakkerij gezeten. Hier vonden zij het perfecte pand voor hun ondernemersdroom. Hun bedrijf kreeg de naam ‘Bakkerij Samen’. Sahar legt uit: “Wij zijn altijd samen, en zo dacht ik: dat is de perfecte handelsnaam!”.

In korte tijd hebben de bakkers uit Iran en Afghanistan bekendheid gekregen met hun bijzondere patisserie en desembroden. En samenwerken doen ze ook veel, met andere lokale ondernemers. Dat zorgt voor een fijne spreiding van de omzet.

Wil jij ook meer verbinding met andere lokale ondernemers? Meld je dan aan voor de LinkedIn groep: ‘Samen Dordt Onderneemt’.