Reeks mini-documentaires over Dordtse ondernemers

Dordt Onderneemt heeft vorig jaar een aantal mini-documentaires laten maken. In totaal zijn er vijf films, die in maart alle vijf verschijnen. De mini-documentaires brengen het ondernemerschap in Dordrecht in beeld.

Ook hebben we aan de ondernemers gevraagd wat Dordrecht nog kan verbeteren. De gefilmde ondernemers komen uit vijf populaire economische sectoren. Dit zijn horeca & leisure, (maritieme) maakindustrie, zorg, logistiek en bouw. 

YouTube kanaal voor ondernemers

In maart publiceren we iedere week een nieuwe filmpje. Dit gebeurt op het YouTube kanaal van Dordt Onderneemt. Daarna delen we deze filmpjes op de andere social media kanalen van Dordt Onderneemt.

De films zijn binnenkort ook terug te vinden op www.beeldbankdordrecht.nl. De ondernemers die aan een filmpje hebben meegewerkt, ontvangen een eigen exemplaar van dit filmpje. Zo hebben ze een tastbare herinnering.  
 

Dordt Onderneemt x Ondernemend Dordrecht

Dordt Onderneemt is een team van vijf accountmanagers. Zij zijn het eerste contactpersonen voor ondernemers met vragen aan de gemeente. Ook komen zij op voor de belangen van ondernemers binnen deze gemeente. Via de filmpjes krijgt het Dordtse ondernemingsklimaat een gezicht.  

Bekijk hier het eerste filmpje