Meld je aan voor het ondernemersevent MKB dag Dordrecht!

Durf. Doorzettingsvermogen. Visie. Er wordt als ondernemer veel van je gevraagd. Ondernemen is topsport! Dat is het thema van de MKB dag Dordrecht 2019. Omdat je als ondernemer niet alleen bent, is het goed om ervaringen en ideeën uit te wisselen. Om de verbinding aan te gaan en je te voor te bereiden op de toekomst.

Op vrijdag 15 november 2019 organiseert de gemeente Dordrecht in samenwerking met de Rabobank de MKB dag Dordrecht. Zo hebben we een oud Olympisch kampioen als gastspreker en organiseren we meerdere powersessies. Tussen de sessies door kun je een kijkje nemen op de informatiemarkt voor ondernemers. Ook is er tijd voor verbinding. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Waarom organiseren we dit evenement?

Dordrecht heeft de ambitie om in de top 5 meest MKB vriendelijke grote gemeenten te komen te staan. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Daarvoor willen we de verbinding tussen bedrijven, overheid en onderwijs nog sterker maken. Maar vooral willen we ondernemers in Dordrecht een podium geven. Wat vinden jullie als ondernemers van de stad? Hoe staat het ondernemingsklimaat ervoor? Wat kunnen we verbeteren? De MKB dag Dordrecht is jouw moment om te delen!

Hoe kun je je aanmelden?

Nieuwsgierig geworden naar de MKB dag Dordrecht? Meld je dan snel aan. Op 1 oktober maken we de gastspreker bekend en die wil je niet missen! Meer informatie over de MKB dag Dordrecht vindt je op www.mkbdagdordrecht.nl