Maarten van der Weijden gastspreker MKB dag Dordrecht

Bij het thema 'Ondernemen is topsport' tijdens de MKB dag Dordrecht hoort natuurlijk een topper om te inspireren! Daarom het leuke nieuws dat Maarten van der Weijden gastspreker is tijdens de MKB dag Dordrecht!

Een ondernemersevenement, waar je je ook nog eens gratis voor kunt inschrijven! Vrijdag 15 november vind de MKB dag Dordrecht plaats. Een dag waar ondernemers gegarandeerd een stuk wijzer van zullen vertrekken.

Portret Maarten van der Weijden

Doorgaan waar anderen opgeven

Het ondernemerschap is niet zomaar iets. Je moet van alles een beetje weten – en je tegelijk bezig houden met je eigen expertise. Of je nu bakker, artiest of directeur van een autozaak of kapper bent. Je bent altijd bezig. Maar belangrijker nog: om van jouw bedrijf een succes te maken ga jij door waar anderen opgeven!

Momenten van rust zijn daarbij belangrijk. Belangrijker nog dan je denkt. Doe je af en toe een stapje terug om vooruit te kunnen kijken? Voel je je gehaast of gefocust? En hoe zit het met je dagelijkse bezigheden? Gaat dat effectief of kan het nog beter? Maarten van der Weijden vertelt vanuit persoonlijke ervaring hoe hij doorging waar anderen opgeven. Wat écht belangrijk voor hem is en wat zijn kijk op het ondernemerschap is.

Aanmelden

Wil jij hierbij zijn? Meld je dan gratis aan via de website via www.mkbdagdordrecht.nl