Kunstrijvereniging DDD nodigt Dordtse ondernemers uit

De Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) bestaat dit jaar 40 jaar. De vereniging nodigt tijdens dit jubileumjaar lokale ondernemers uit om de verbinding binnen Dordrecht nóg meer op te zoeken. Dordtse ondernemers zijn daarom welkom voor een kijkje achter de schermen bij de Sportboulevard op 13 februari 2019 vanaf 18.30 uur.

In de uitnodiging van de vereniging vindt u meer informatie over het programma van deze avond en hoe u zich kunt aanmelden.

Feest

Het 40-jarig bestaan is voor de vereniging reden voor een feestje. Zo is er op 26 mei 2019 de show Urban Dynamics. Maar het hele jaar is het feest. Om het jubileumjaar nog feestelijker te maken is de kunstrijvereniging op zoek naar grote én kleine sponsoren. Daarom bieden zij enkele sponsormogelijkheden aan. Meer informatie hierover kunt u krijgen via Petra van Rooij: secretaris@ddd-kunstrijden.nl of 06-30088442. 

Over de vereniging

De Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden is een van de grootste kunstrijverenigingen van Nederland en heeft bijna 200 actieve leden. Zij zijn zowel actief op het gebied van topsport als in de breedtesport. Daarnaast is de DDD als één van de twee verenigingen in Nederland door de KNSB aangewezen als Vereniging voor Talentontwikkeling. De enorme progressie bij de wedstrijdgroep laat zich uitbetalen in vele podiumplaatsen en hoge noteringen in binnen- en buitenlandse wedstrijden.