Hé ondernemer, heb jij een mijlpaal te vieren?

Het kan dit jaar zomaar reden zijn voor een feestje in jouw bedrijf! En dat wordt extra feestelijk wanneer deze in 2019 maar liefst 25, 40, 50, 75, 100 of 125 jaar bestaat. Dan nodigt de gemeente je namelijk graag uit voor een feestelijke bijeenkomst, waar ook andere jubilerende ondernemers aanwezig zullen zijn.

Wist je dat…

De gemiddelde levensduur van een onderneming 18 jaar is? Een kwart eeuw is dus zeker een uitzonderlijke prestatie, wat gevierd mag worden! Als gemeente zijn we er dankbaar voor dat ondernemers voor Dordrecht kiezen en dat laten we dan ook graag zien. Dit doen we 1x per jaar, in het najaar, met een borrel en een overhandiging van een speciaal aandenken.

Hoe nodigen we ondernemers uit?

Om een overzicht van jubilerende ondernemers te krijgen, vragen we elk jaar een uittreksel op bij de Kamer van Koophandel. Helaas kunnen hier wat administratieve foutjes in zitten, omdat vestigingsdata van bedrijven niet altijd 100% kloppen. Het kan zijn dat de datum in het verleden is overschreven bij een fusie of overname, of bij verandering van rechtsvorm. Ook kregen ondernemers in het verleden bij verhuizing naar een ander Kamer van Koophandel-district een nieuw inschrijfnummer en dus ook een nieuwe datum van vestiging.

Daarom hebben we jullie hulp een beetje nodig.

Ben of ken jij een jubilerende ondernemer?

Ben of ken jij een jubilerende ondernemer, die dit jaar een 25-, 40-, 50-, 75-, 100- of 125- jarig jubileum viert? Geef dit dan door via dordtonderneemt@dordrecht.nl onder vermelding van 'Jubilerende ondernemer'. Geef daarbij aan wat de handelsnaam en het vestigingsadres is en dan ontvang je van ons binnenkort een exclusieve uitnodiging.