Bent u op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen?

Bent u op zoek naar financiering voor uw innovatieplannen? Dan mag u dit event niet missen! Tijdens 'Innoveren & Investeren' op woensdagmiddag 23 mei helpen we u graag op weg met praktische informatie over fondsen, subsidies en regelingen die voor u beschikbaar zijn.

Maak kennis met de verschillende fondsmanagers die u hierin verder kunnen helpen en met collega ondernemers uit de regio die met financiering hun ideeën succesvol verder hebben gebracht.

We ontmoeten elkaar in de Duurzaamheidsfabriek, dé plek voor open innovatie, met interessante test en ontwikkel faciliteiten. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te netwerken. Zo kunt u uw plannen misschien sneller realiseren dan u dacht.

Inspiratie en tips

Ondernemer Gert-Jan Strietman (Machinefabriek Straatman BV) en Innovatie manager Maarten Korz (Rabobank) nemen u mee in hun inspirerende visies, beantwoorden vragen en geven concreet bruikbare tips.

Dagvoorzitter

Fred van Beuningen (directeur Clean Tech Delta) leidt de middag in goede banen. Vanuit zijn innovatie en investeerders achtergrond heeft hij goed zicht op technologie en trends m.b.t. duurzaamheid.

Het event vindt plaats op woensdag 23 mei 2018 van 14.30 tot 17.00 uur in Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade 50 in Dordrecht.

Programma

  • 14.30 uur Inloop
  • 15.00 uur Welkom
  • 15.10 uur Presentatie Maarten Korz en Gert-Jan Strietman
  • 16.00 uur Netwerkborrel
  • 17.00 uur Einde bijeenkomst 

Meld u direct aan.

Graag tot ziens op 23 mei!