Week van de Opvoeding 2022

De Week van de Opvoeding is van maandag 3 oktober tot en met zondag 9 oktober. Tijdens deze week zijn er verschillende gratis activiteiten en online workshops.

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig. Gelukkig sta je er niet alleen voor. De week is bedoeld voor alle opvoeders en jeugdprofessionals in Dordrecht. 

Wissel van gedachten

Deze week kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders of professionals. Je laten inspireren tijdens een van de workshops. Of een leuke bezigheid met je kind(eren) volgen.  

Hele jaar door activiteiten

Kan je ergens niet bij aansluiten? Of zit er nu niets voor je tussen? Check voor andere activiteiten dan eens deze websites van inzet078, de bibliotheek AanZet, Toppie Dordrecht, Stichting Voorlezen of DordtSport. Hier vind je het hele jaar door activiteiten voor jou en/of je kind. 

Programma Week van de Opvoeding 2022

Wil je weten wat er dit jaar allemaal op het programma staat? Klik dan op de activiteitenkalender voor alle gratis activiteiten en extra informatie. 

Landelijke Week van de Opvoeding

De Week van de Opvoeding is een landelijk initiatief georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut. De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis — met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. Meer informatie staat op de website landelijke Week van de Opvoeding.