Week van de Opvoeding 2021

De Week van de Opvoeding vindt in 2021 plaats van maandag 4 oktober tot en met zondag 10 oktober. Tijdens deze week vinden er verschillende gratis activiteiten en workshops plaats in Dordrecht.

De week is bedoeld voor alle opvoeders en jeugdprofessionals in Dordrecht. En staat in het teken van opvoeden. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig. Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. 

Wissel van gedachten

Deze week kun je van gedachten wisselen met andere ouders of professionals. Ook kun je dan vragen stellen over de opvoeding. Of informatie ophalen over speciale thema's. Volg bijvoorbeeld een van de (online) workshops of bezoek een leuke activiteit samen met je kind(eren). Lees hier meer over het programma, bekijk het complete overzicht en de meest actuele informatie.

Tips via Facebook

Volg je de Facebook pagina van het Sociaal Wijkteam Dordrecht al? Tijdens de week van de opvoeding posten we iedere dag een tip, filmpje of informatie voor Dordtse ouders met kinderen in alle leeftijden. Denk hierbij aan onderwerpen als lastig gedrag, opvoeden vroeger en nu, samengestelde gezinnen en wat als mijn kind anders is?

Hele jaar door activiteiten

Kan je ergens niet bij aansluiten? Of zit er nu niets voor je tussen? Check voor andere activiteiten dan eens deze websites van inzet078, de bibliotheek AanZet, Toppie Dordrecht, Stichting Voorlezen of DordtSport. Hier vind je het hele jaar door activiteiten voor jou en/of je kind. 

Programma week van de opvoeding 2021

Wil je weten wat er dit jaar allemaal op het programma staat? Klik dan op de activiteitenkalender voor alle gratis activiteiten en extra informatie

Landelijke Week van de Opvoeding

De week Week van de Opvoeding is een landelijk intiatief georganiseerd door het Nederlands Jeugdinstituut. Dit jaar is het thema voor de Week: Vertel eens... De Week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis — met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. Meer informatie staat op de website landelijke Week van de Opvoeding.